Thomas Frank: Vi dominerede kampen

Det var en glad og tilfreds Thomas Frank, som kunne tale med pressen efter Brentfords 3-1 sejr hjemme mod Luton.

Thomas Frank fejrer sejren hjemme mod Luton.

Brentford dominerede kampen mod Luton, og vandt 3-1 på hjemmebane.

Thomas Franks tropper præsterede at have 69 procents boldbesiddelse i en overbevisende præstation mod oprykkerne fra Luton.

Dermed tager Brentford og Frank en tiltrængt sejr efter to svære kampe mod Arsenal og Liverpool, hvor man tabte. Neal Maupay, Ben Mee og Shandon Baptiste stod for Brentfords mål, imens Jacob Brown scorede for udeholdet.

Det var derfor en glad og tilfreds Thomas Frank, som satte ord på opgøret, efter slutfløjtet.

– Jeg synes det var en komplet præstation indtil deres 2-1 mål. De første 30 minutter havde vi svært ved at skabe chancer, men vi spillede med intensitet og det sidste kvarter af første halvleg kom vi tættere og tættere på, fortæller en glad og tilfreds Thomas Frank.

Mål og Highligts: Brentford vinder sikkert hjemme mod Luton Town

Den tidligere Brøndby-træner mente heller ikke, at kampen på noget tidspunkt lå til Luton.

– Vi fik en fuldt fortjent sejr, og vi dominerede kampen, siger danskeren.

Resultatet sender Brentford op på en aktuel 10. plads, men Chelsea kan overhale dem, hvis de vinder deres kamp mod Brighton i morgen.

Thomas Frank giver skadesopdatering på dansk Brentford-trio: Kan komme i spil for første gang siden august