Conference League

Ydmyget af FC Nordsjælland: Cheftræneren undskyldte og gik sin vej

Fenerbache fik gode, gammeldags prygl, da FC Nordsjælland torsdag aften tog imod den tyrkiske storklub på kunstgræsset i Farum. Tyrkernes træner havde efter kampen ikke meget at sige.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

6-1 på Right to Dream Park.

De danske superligaklubber leverer kæmpe resultater i europæisk sammenhæng i disse år, og torsdag aften i Farum var ingen undtagelse.

Her blev den tyrkiske storklub Fenerbache sendt hjem med klubbens største nederlag i mere end 30 år, da FC Nordsjælland demonstrerede flot og poleret fodboldspil på en kold kunstgræsbane.

På det efterfølgende pressemøde var Fenerbaches cheftræner, Ismael Kartal, en mand af få ord ovenpå ydmygelsen ude på banen kort forinden.

– Der er ikke så meget at sige om kampen. Den gik ikke, som den skulle. Det var et dårligt resultat, der ikke klæder Fenerbahce, sagde Ismael Kartal ifølge DR Sporten.

Fenerbache-træneren undskyldte derefter kort overfor fansene og udtrykte samtidig et håb om, at de alligevel ville komme og støtte Fenerbache til næste kamp – og så forlod han ellers pressemødet.

FCN-svensker var i hopla mod Fenerbahce: Rigtig lang tid siden jeg har scoret et hattrick

FC Nordsjælland topper nu sin Conference League-gruppe med 10 point efter fem kampe, mens Ludogorets og Fenerbache ligger lige i hælene med ni point hver.

Farum-klubben gæster Ludogorets ude i den sidste runde af gruppespillet, mens Fenerbache tager imod den absolutte bundprop Trnava.

Begge kampe fløjtes i gang den 14. december klokken 18.45.

FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
v v u t u
6 : 1
Slut
Fenerbahce
Fenerbahce
v v v v t
L. Hey
21′
D. Svensson
25′
E. Nygren
55′
C. Rasmussen
66′
E. Nygren
75′
E. Nygren
84′
M. Batshuayi
44′

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P