Premier League

United-legende tager Højlund i forsvar: Ingen kan lære ham noget

Den tidligere Manchester United-angriber Andy Cole peger på en kæmpe udfordring for Rasmus Højlund og Manchester United - der er nemlig ingen, der kan lære den danske angriber noget.

Andy Cole tager Rasmus Højlund i forsvar.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

I Champions League går det godt.

Ikke for Manchester United, men for Rasmus Højlund.

Her topper han topscorerlisten efter de første fem gruppespilskampe, hvor kun Alvaro Morata og Erling Haaland har formået at gøre ham følgeskab. De har alle tre nettet fem gange i den prestigefulde turnering.

Knapt så godt går det for den danske angriber i Premier League, hvor han nu har spillet ni kampe uden at score, siden han i sommer blev solgt fra Atalanta til til Manchester United med et prisskilt på omkring 620 millioner kroner.

Det ville være en overdrivelse at sige, at stemningen omkring Rasmus Højlund er vendt.

Holdkammerater, manager Erik ten Han og eksperter tager med jævne mellemrum danskeren i forsvar – men i takt med at kampene bliver flere og målene udebliver, begynder spørgsmålene naturligvis at rejse sig.

Men har Rasmus Højlund overhovedet forudsætningerne til at brænde Premier League af? Det mener klubbens tidligere angriber, 52-årige Andy Cole, ikke.

Han ser i stedet særligt ét overhængende problem:

– Jeg tror, at det er et problem for Højlund, at han ikke har nogen at lære fra i Manchester United. Da jeg kom til klubben havde jeg Hughes og Cantona at lære fra. Da jeg så blev mere fast, kunne jeg stadig lære ved at spille sammen med Solskjær, Sheringham og Yorke.

– Så jeg havde altid muligheden for at lære, men Højlund har ikke den slags erfaring omkring sig og byrden falder fuldstændigt på ham.

– Han arbejder så hårdt på banen, og han er ung og ivrig for at imponere. Det er et stort pres på en, der er så ung, siger Andy Cole til Daily Mirror.

United-træner forlanger mere af Højlund og angriberne

Rasmus Højlund har sin næste mulighed for at få prikket hul på målbylden lørdag aften.

Her venter et svært opgør ude mod Newcastle. Kampen fløjtes i gang klokken 21.00 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P