Fuldstændig uhørt! West Ham-profil scorer i sidste minut… Fem kampe i træk!

Er det nogensinde set før? West Hams midtbanespiller er i hvert fald inde i en bizar målscorerne form, hvor han har været afgørende i slutminutterne fem kampe i træk.

Tomas Soucek har scoret i 90. minut fem kampe i træk.

Tiden på dommerens ur er ved at løbe ud.

Kampen står uafgjort, og du har muligheden for at vælge én spiller, der skal afgøre kampen for dit hold inden slutfløjt – hvem vælger du?

De fleste vil måske gruble over hvilken af fodboldens største stjerner, de ville vælge – skal det være Kylian Mbappé eller Erling Haaland?

Men målt på nuværende form kan det være, man skal overveje at kigge mod Tjekkiet og London.

West Hams tjekkiske midtbanespiller Tomas Soucek har nemlig gang i en helt uhørt stime.

Den 28-årige midtbane-slider afgjorde West Hams Europa League-kamp mod TSC torsdag aften, da han scorede til 1-0 i det 90. minut.

Men kigger man på tjekkens seneste kampe, så er en afgørende scoring i det sidste minut blot business as usual.

Det er nemlig femte – ja, FEMTE – gang i streg, at Soucek er gået på banen og scoret, da tiden har været mellem minut 89 og 90.

Mål og Highlights: Brentford løb med sejren efter hæsblæsende opgør mod West Ham

Dertil skal tilføjes, at målene i fire ud af fem tilfælde har været pointafgørende for enten West Ham eller det tjekkiske landshold og altså sikret enten et enkelt eller tre point.

Statistikken tog sin begyndelse, da han sikrede West Ham de tre point i 3-2-sejren over Nottingham Forest 12. november, inden han i landskampspausen sikrede Tjekkiet et point mod Polen og scorede til 3-0 mod Moldova – begge naturligvis i det 90. minut.

Sidste weekend blev det så til en forløsende sejrsscoring i comebacket mod Burnley, inden han så gjorde det til fem gange i streg mod TSC.

Ten Hag maner kritik i jorden: Onana er den næstbedste målmand i Premier League

I weekenden får Soucek mulighed for igen at være afgørende og udbygge den absurde statistik, når West Ham tager imod Crystal Palace søndag klokken 15:00.