Champions League

Thomas Tuchel er ikke videre imponeret over FCK: Ja og nej

Bayern München-cheftræner Thomas Tuchel er ikke uimponeret over F.C. København efter onsdagens pointdeler på Allianz Arena - han er dog heller ikke videre imponeret.

Thomas Tuchel er ikke videre imponeret over F.C. København.
Foto: Michaela Rehle/AFP/Ritzau Scanpix

Efter et sent drama og en flot indsats, blev det onsdag aften 0-0 mellem Bayern München og F.C. København i det sydlige Tyskland.

En flot bedrift af den danske hovedstadsklub, der kan skrive sig ind i den nyere Champions League-historie som en af meget få, der har formået at stjæle point på Allianz Arena i den prestigefulde turnerings gruppespil.

Alligevel er Thomas Tuchel ikke videre imponeret over FCK.

Direkte adspurgt, om FCK imponerede ham onsdag aften, lyder svaret fra Bayern München-cheftræneren:

– Ja og nej. De forsvarede dybt – okay. De stod meget dybt i en 4-5-1, og endnu dybere i anden halvleg den i den første.

For defensivt?

– Ingen kan være for defensive. Man skal spille på den måde, som man har lyst til. De stjal et point, og de fortjener det point. De tog farten ud af spillet i dag (onsdag, red.) så kredit til dem.

– Det var ikke vores bedste kamp. Vi kæmpede med at spille kreativt og flydende. Det var ikke den bedste Champions League-kamp overhovedet, og niveauet var rimelig middelmådigt. Men okay, det kan ske, siger Thomas Tuchel til Viaplay.

Tuchel uenig i annulleret straffespark: Ikke en klar og tydelig fejl

F.C. København har nu et godt udgangspunkt forud for den sidste kamp i Champions League-gruppespillet, når Galatasaray gæster Parken den 12. december.

Her kan man med en uafgjort sikre sig som minimum at spille med i Europa League efter nytår, mens en sejr med garanti vil sende FCK videre i Champions League.

Du kan se højdepunkter kampen mellem Bayern München og F.C. København i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P