Conference League

Tadić: Der er ingen undskyldninger

Dušan Tadić var en del af det Fenerbahce-hold, som torsdag aften blev kørt ud af banen med resultatet 6-1, da de gæstede Right To Dream Park.

Andreas Schjelderup i aktion torsdag aften mod Fenerbahce, da FC Nordsjælland vandt med hele 6-1.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Ingen undskyldninger.

Det var ordene Dušan Tadić lagde ud med, da han torsdag aften blev bedt om at tage stilling til det pinlige resultat, som Fenerbahce leverede i Farum.

På trods af at Tadić ikke mente, at der var nogen undskyldninger for resultatet fik han alligevel remset en del mulige forklaringer op. Blandt andet det famøse kunstgræs på Right To Dream Park.

– Vi har mange skadede spillere, og mange spillere vi mangler. Det er koldt, det er kunstgræs. Vi ved, at Nordsjælland spiller rigtig godt på kunstgræs.

Tadić kom altså med en del forklaringer, men gav også udtryk for, at det ikke er på grund af hverken manglende spillere eller kunstgræs man tabte.

– Man kan ikke finde på undskyldninger, det er lige meget hvor du spiller, du er nødt til levere meget bedre end vi gjorde i aften.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Dušan Tadić og Fenerbahce kan stadig nå at gå videre til Conference League-knockoutfasen, hvis de slår Trnava i næste spillerunde.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P