Liverpool mødte torsdag aften LASK på Anfield. På papiret lignede opgøret en sikker sejr til Liverpool, og det blev det.

Mohamed Salah fejrer sin straffesparksscoring mod LASK i Europa League.

Liverpool er sikkert videre i Europa League efter en 4-0 sejr mod LASK.

Torsdag aften fik LASK ørerne i maskinen, da gæsterne fra Østrig skulle ud og jagte et resultat. Det kunne lige så godt have været tenniscifre.

Efter to mål på 15 minutter kunne Jürgen Klopp og Liverpool tage den med ro. Liverpool fortsatte dog med at kontrollere kampen og tog en stensikker sejr hjemme på Anfield.

Luis Diaz åbnede ballet, og blot tre minutter senere udvidede Cody Gakpo føringen. Det var en overbevisende præstation af Liverpool, som sagtens kunne have scoret flere mål.

I anden halvleg fortsatte Liverpools dominans, da de blev ved med at angribe LASK. Det medførte et par omstillinger til gæsterne, som dog aldrig fik passeret Caoimhin Kelleher.

Cody Gakpo blev nedlagt i straffesparksfeltet, hvilket den schweiziske dommer kvitterede med et straffespark, som Mohamed Salah sikkert fik sparket i kassen.

Liverpool pressede på for at få et fjerde mål, og scoringen kom lige på falderebet, da Cody Gakpo fik lukket kampen med resultatet 4-0.