LaLiga

Vanvittige Bellingham gør det igen: Stjæler endnu en rekord fra Ronaldo!

Med sin scoring mod Cadiz er Jude Bellingham den spiller, der har scoret flest mål på sine første 15 kampe for Real Madrid nogensinde.

Jude Bellingham slår endnu en Cristiano Ronaldo-rekord med sit mål mod Cadiz.
Foto: Cristina Quicler/AFP/Ritzau Scanpix

Han var svinedyr, og der var store forventninger, da man hentede ham i sommer.

Men det var de færreste, der havde regnet med, at Jude Bellingham skulle rive tæppet væk under Real Madrid og LaLiga på den måde, han er endt med at gøre det.

Søndag aften fortsatte englænderens målshow så, da han leverede det tredje og sidste mål i Los Blancos’ 3-0-sejr over Cadiz. En scoring, der på ny sender ham ind i historiebøgerne i kongeklubben.

3-0-målet betyder nemlig, at den 20-årige englænder napper endnu en klubrekord fra Cristiano Ronaldo – og i dette tilfælde også fra en anden klublegende, Alfredo Di Stefano.

Målet var nemlig midtbanespillerens nummer 14 af slagsen i indeværende sæson, og dermed er han den spiller i Real Madrids historie, der har scoret flest mål i sine første 15 kampe for klubben.

Hans portugisiske og spanske forgængere delte tidligere førstepladsen på listen med 13 scoringer, men må altså nu overlade den til den unge engelske komet.

Barca-legende: Bellingham fortjener ikke Golden Boy-kåring

Det er ikke første rekord, Bellingham napper fra Cristiano Ronaldo i Real Madrid.

For med otte mål i sine første otte kampe i den spanske hovedstad vippede han også her den portugisiske verdensstjerne, som ‘kun’ scorede syv styks, af pinden.

Sejren over Cadiz betyder, at Real Madrid fører LaLiga med et point ned til Girona, som dog har en kamp i hånden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P