3F Superligaen

Uforstående Lyngby-anfører: Mærkeligt vi kun scorer tre mål mod Brøndby

Marcel Rømer og Lyngby Boldklub spillede søndag aften 3-3 i en hæsblæsende kamp mod Brøndby IF. Anføreren havde svært ved at forstå, det ikke blev til tre point.

Marcel Rømer med en Lyngby-trøje og en bold i hånden
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der var fuld smæk for Superliga-skillingen søndag aften i det nordkøbenhavnske.

Et direkte rødt, seks mål, en overtidsscoring og et hav af store chancer gav en medrivende kamp på et udsolgt Lyngby Stadion.

Og den intense kamp burde være endt med en Lyngby-sejr. Det mener hvert fald Lyngbys anfører, Marcel Rømer, selvom, Brøndby kom foran 2-3 i det 89. minut.

– Det er klart, når de scorer til 3-2 så sent, så skal man være tilfreds med at få et udbytte. Når det er sagt, så synes jeg, vi dominerer fra start til slut, hvis jeg skal være helt ærlig, udtalte Rømer til Lyngbys hjemmeside.

Lyngby spillede det meste af kampen i overtal, efter at Brøndbys Kevin Tshiembe fik direkte rødt i det 32. minut. Alligevel var det kongeblå mandskab nede med to mål i første halvleg.

Mål og Highlights: Dramatisk deler i Lyngby – henter ét point dybt i overtiden mod Brøndby

– På forunderligvis kommer vi bagud 0-2, også i en periode, hvor jeg synes, det er os, der er det bedre hold. Vi skaber et hav af chancer og får på en eller anden mærkelig måde kun scoret tre mål.

– Så det synes jeg, vi skal tage med, at vi er dygtige til at skabe chancer. Også, at vi kan åbne op for en defensiv, som ellers er virkelig virkelig stærk, slutter Marcel Rømer.

Lyngby scorede i det 93. minut, og med det ene point er Lyngby placeret på Superligaens ottende plads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P