Premier League

Tottenham-profil efter tredje nederlag i streg: Ville være flere smil hvis vi var mere kyniske

Dejan Kulusevski erkender, at nederlagene er et problem for Tottenham. Han mener dog, at den rette mentalitet og mere kynisme kan løse meget.

Dejan Kulusevski savner kynisme i Tottenham.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Tottenham begyndte sæsonen som lyn og torden.

Piben har dog fået en anden – og knapt så god – lyd i klubben fra det nordlige London.

Således blev det søndag til et 1-2-nederlag hjemme mod Aston Villa, der samtidig forviste Tottenham til femtepladsen i Premier League.

Søndagens nederlag cementerede samtidig en stime for Tottenham, der nu har tabt tre kampe i streg.

Tottenham-profilen Dejan Kulusevski kommer i kølvandet på kampen med et opråb til klubbens fans. Det er nemlig vigtigt, at de ikke mister troen.

– Jeg håber virkelig, at de [fansene] bliver ved os, for vi skal nok komme til at vinde i fremtiden, hvis vi bliver ved med at spille sådan her.

– Det er vigtigt, at vi alle holder sammen i klubben, og så er det ikke så vigtigt, hvad andre siger udenfor. Alle bliver nødt til at have en positiv energi og hjælpe os spillere, for vi skal nok bringe dem glæde.

– Vi spillede utroligt. De første 30 minutter var fantastiske fra os alle. Når man spiller på den måde, vil man også gerne vinde. Det er vejen frem og vi skal bare blive ved, siger han ifølge Evening Standard.

Den 23-årige svensker påpeger samtidigt, at de tre nederlag i rap er et reelt problem.

Han savner kynisme fra sig selv og holdkammeraterne.

– Vi har tabt tre i streg, og det er det helt store problem. Måden vi spillede på, særligt de første 30 minutter, er sådan vi skal spille i 90 minutter. Så taber vi ikke kampe. Det er kun mentalt, at vi skal forbedre os. Det er det eneste.

– Vi skal bare holde snuden i sporet og blive ved med at spille som vi gør. Træneren gør det utroligt med os. Det er de små detaljer. Hvis vi er mere kyniske, ville der være flere smil efter kampene.

Medie: Tottenham-stopper opsat på Bayern-skifte

Dejan Kulusevski og resten af Tottenham skal forsøge at bryde stimen af nederlag næste gang søndag.

Her venter der dog en svær opgave ude mod Manchester City.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P