Serie A

Medie: Europas største klubber vil have fingrene i historisk ung Serie A-debutant

Francesco Camarda blev lørdag den yngste debutant nogensinde i Serie A - noget, der selvsagt har skabt genklang i fodboldeuropa.

Flere af de største klubber i verden, herunder Chelsea, Real Madrid og Manchester City, vil have fingrene i AC Milans Francesco Camarda.
Foto: Alessandro Garofalo/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Francesco Camarda er den yngste debutant nogensinde i Serie A.

En imponerende bedrift af den unge angriber, der i en alder af 15 år, 8 måneder og 15 dage blev skiftet ind i lørdagens kamp mellem AC Milan og Fiorentina.

Godt nok kom ham ikke på måltavlen, men flere af de største klubber i europæisk fodbold skulle alligevel have den unge målmaskine på radaren.

Og ja, han er en målmaskine.

I hvert fald har han angiveligt scoret næsten 500 mål i mindre end 100 kampe på ungdomsniveau i AC Milan.

Derfor er det måske heller ikke så underligt, at Chelsea, Liverpool, Manchester City, Real Madrid, Paris Saint-Germain og Borussia Dortmund ifølge mediet 90min.com alle vil have fat i Francesco Camarda.

Også mediet Tuttosport beretter om interesse for den unge AC Milan-angriber. Her bliver der primært skrevet om tilnærmelser fra Arsenal og Manchester City.

Beretningerne om interessen fra de mange storklubber bliver ikke mindre interessant af, at Francesco Camarda endnu ikke har skrevet under på en professionel kontrakt med AC Milan.

Det kan han nemlig først gøre til marts, når han fylder 16 år.

AC Milan har godt nok lovet Francesco Camarda en stor rolle i klubbens fremtid, men uden en signatur på en professionel kontrakt står klubben altså overfor en større kamp for at fastholde ham i de kommende måneder.

Maldini afslører: Forsøgte i 10 dage at hente Messi til AC Milan

Francesco Camardas unge alder gjorde, at AC Milans ønske om at kunne bringe ham i kamp på seniorniveau først skulle godkendes af en komité.

Udtagelsen og senere hen debuten til Camarda skyldes formentlig, at AC Milan-angriberne Rafael Leao og Noah Okafor begge sad ude med skader, mens Oliver Giroud sad ude med karantæne.

Francesco Camarda blev skiftet ind nær kampens slutning ved stillingen 1-0 til AC Milan, hvilket også blev kampens resultat.

I videoen øverst i artiklen kan du se den historisk unge angriber score på saksespark i Youth League mod Paris Saint-Germain.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P