Træner om Schmeichel-kritik: Danskerne glemmer noget

Danskerne glemmer noget, når det kommer til kritikken af Kasper Schmeichel. Det mener Brian Riemer.

Kasper Schmeichel kaster sig efter bolden i den gule målmandstrøje.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Kasper Schmeichel har fyldt meget i de danske medier.

Sådan har det været i mange år, men det har oftest været hyldest og positive ord om den 37-årige landsholdsmålmand.

Efter den seneste landsholdssamling, hvor Danmark blandt andet tabte til Nordirland, har Kasper Schmeichel fået en del kritik, og flere er begyndt at spørge, om han er den rigtige mand til at vogte det danske bur i fremtiden. Danskerne glemmer dog, ifølge Brian Riemer, noget.

Fravalg af Schmeichel: Derfor valgte vi ikke ham

Den danske Anderlecht-træner, der til dagligt er træner for Kasper Schmeichel, mener, at målmanden været afgørende for Danmarks EM-kvalifikation. Det udtaler han til det belgiske medie Walfoot.be. 

– Folk glemmer, at de ret nemt kvalificerede sig til EM i Tyskland. Og Schmeichel spillede en afgørende rolle i den kvalifikation. Han gjorde det godt.

– Hos Anderlecht ser jeg en motiveret målmand. Og jeg kender ham. Han vil være endnu mere motiveret efter den kritik, han fik. Han vil gerne bevise disse mennesker, at de tager fejl.

Den 37-årige målmand har stået mellem stængerne i det danske mål i godt og vel ti år, og det er blevet til 99 landskampe for Anderlecht-målmanden. Han runder dermed snart den magiske 100-kampsgræne, som en af blot ti nuværende spillere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P