3F Superligaen

Mål og Highlights: OB får første sejr under Krogh ude mod Randers

Søren Krogh og OB vandt søndag over Randers FC på Cepheus Park, og det var første sejr for de kriseramte fynboer under den midlertidige cheftræner.

OBs spillere jubler efter sejr
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Stemningen på Fyn har været på nulpunktet, men søndag var der lidt at varme sig på.

På et frostkoldt Cepheus Park i Randers var Søren Krogh og OB på besøg, og det blev en forløsende aften for fynboerne.

Kampen startede intenst, hvor spillet bølgede frem og tilbage. Randers havde flere nærgående forsøg, og bolden hoppede og dansede tæt inde under det fynske mål. Alligevel var det fynboerne, der først kom på tavlen.

Efter 23 minutter bragte OBs offensive talismand Don Deedson fynboerne foran på et tørt hug fra feltkanten sparkede bolden tørt ind bag Patrik Carlgren i Randers-målet, og still

Stillingen holdte til pausen, og i anden halvleg skruede fynboerne for volumen og spillede sig til flere chancer, der kunne have lukket kampen for Søren Krogh og OB.

Mål og Highlights: Sensation i Odense – Hvidovre IF sejrer for første gang og sender OB mod afgrunden

Efter 84 minutter fik Randers direkte rødt kort, da Wessel Dammers trak et direkte rødt kort, da han ifølge dommeren frarøvede OB for en oplagt målchance.

Der blev ikke scoret mere i kampen, og dermed var de første tre point til OB og Søren Krogh en realitet. Det bringer fynboerne på 16 point for sæsonen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P