Dreyer på pletten: Anderlecht tager sen sejr over lokalrivaler

Anderlecht var længe bagud mod R.W.D. Molenbeek søndag aften i den bedste belgiske række, men vandt blandt andet takket være mål fra Anders Dreyer.

Anders Dreyer og Kasper Dolberg har gjort det godt sammen i Anderlecht, men kan de finde formen på det danske landshold?

Anderlechts fire danskere var på banen i Belgien, da R.W.D. Molenbeek gæstede Lotto Park.

Tidligere på søndagen havde rækkens førsteplads, Royale Union, smidt point, og derfor kunne Anderlecht med en sejr mindre hullet til førstepladsen.

Det startede dog skidt for danskerklubben. Efter 16 minutter bragte Molenbeeks Xavier Mercier de undertippede gæster foran. Og der var mere dårlig nyt for Anderlechts cheftræner, Brian Riemer.

Efter en halv times spil måtte Kasper Dolberg nemlig lade sig udskifte med en skade, og han måtte skifte med Luis Vazquez.

Stillingen var 0-1 ved pausen, og det lignede længe, at Molenbeek skulle tage alle tre point. Men med et kvarter igen kom oprejsningen for Anderlecht og Riemer.

Chok i Anderlecht: Dolberg udgår med skade

Anders Dreyer omsatte nemlig en straffespark, og scorede dermed sin otte scoring i sæsonen. Så gik jagten for alvor ind på de tre vigtige point.

Og i dommerens tillægstid kom den forløsende scoring. Det var Dolbergs afløser, der blev helten for Anderlecht. Luis Vazquez gjorde det til kampens resultat 2-1.

Anderlecht indtager andenpladsen i den belgiske række med fire point op til førstepladsen.