Mål og Highlights: Vildt Viborg-comeback – to pragtmål spolerer FCK’s dominans

FCK havde inden lørdagens kamp mod Viborg dobbelt så mange point som hjemmeholdet, hvilket kunne ses fra starten af opgøret. Men på blandt andet et vidunderligt mål af Isak Jensen spolerede Viborg de danske mestres weekend.

Isak Jensen scorede et pragtmål lørdag aften, da Viborg FF og F.C. København krydsede klinger i Superligaen
I. Jensen
51′
A. Jatta
90’+2′
M. Elyounoussi
39′
45′
90′

Der var fodboldfest lørdag aften i Viborg, da Superligaens tophold F.C. København gæstede Energi Viborg Arena.

Og det var fra første fløjt et arrangement, hvor værterne var særdeles gavmilde. FCK satte sig suverænt på første halvleg og viste Champions League-niveau, men i anden halvleg faldt Jacob Neestrups mandskab i søvn, mens hjemmeholdets spillere leverede et gedigent comeback, og med to flotte scoringer sikrede Viborg alle tre point efter en 2-1 sejr.

Jacob Neestrups danske mestre kom ellers planmæssigt foran efter 39 minutters spil, da den tidligere Viborg-spiller Elias Achouri sendte bolden ind i feltet, hvor Mohamed Elyounoussi løb direkte igennem et passivt VFF-forsvar og sikkert scorede til 1-0 til FCK.

På det her tidspunkt var hjemmepublikummet i Viborg vidne til Champions League-niveau.

Men efter pausen tog de grønklædte Viborg-spillere for alvor værtsrollen på sig, og Isak Jensen kanonerede blot seks minutter inde i anden halvleg bolden over i det lange målhjørne bag FCK-målmand Kamil Grabara til stillingen 1-1.

Kampen bølgede herefter frem og tilbage i slutningen af anden halvleg, indtil Alassana Jatta i overtiden og kort før Jakob Kehlets slutfløjt afgjorde kampen med sin scoring til 2-1. I en omstilling lobbede han køligt bolden over en fremadstormende Kamil Grabara i FCK’s mål.

19-årige Isak Jensen er inden sæsonen vendt hjem efter et ophold i amerikansk fodbold, og hans pragtscoring vil med sikkerhed indgå i puljen til efterårets mål.

Inden søndagens kampe fører F.C. København med tre point ned til Brøndby på andenpladsen.