Premier League

United-træner forlanger mere af Højlund og angriberne

Erik ten Hag forventer snart at se nogle mål fra sine angribere i Premier League.

Rasmus Højlund ærgrer sig efter et brændt chance for Manchester United.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

13 mål i 12 Premier League-kampe.

Det er facit for Manchester United indtil videre i denne sæson, og det er ikke godt nok. Det fortæller Manchester Uniteds cheftræner, Erik ten Hag, på et pressemøde inden weekendens udebanekamp mod Everton.

Her fortæller hollænderen, at han er sikker på, at United nok skal score flere mål. Men samtidig forlanger han også mere af Rasmus Højlund, Marcus Rashford og de andre United-angribere.

Ten Hag med positivt nyt om Højlund: Han tager vigtige skridt

– Jeg er sikker på, at det nok skal vende. Vores spillere er i stand til at score mål, og flere har allerede vist det. Marcus Rashford scorede 30 mål i sidste sæson og Rasmus Højlund har scoret fem mål i Champions League. Det er der ikke mange spillere rundt omkring i Europa, som kan præstere.

Cheftræneren forsætter og sætter ord på, at de manglende mål ikke kommer, hvis ikke klubbens angribere stepper op og scorer på de chancer, der bliver kreeret.

– Vi er gode som hold. Jeg tror, at vi er rangeret som femmer i forhold til at skabe chancer i Premier League. Men angriberne er også nødt til at steppe op, men det ved de også godt. Du skal være i stand til at stå for presset, når du spiller i Manchester United.

Manchester Uniteds udebanekamp mod Everton spilles søndag klokken 17.30, og kan ses på See og Viaplay.

Manchester United er i skrivende stund at finde på sjettepladsen i den bedste engelske række – syv point efter byrivalerne fra City.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P