Tidligere Midtjylland-talent scorer for tredje kamp i streg

Der er mål i fødderne hos den tidligere FC Midtjylland-spiller, der i dag brager ud for belgiske Westerlo.

Nicolas-Madsen-scorer-for-tredje-kamp-i-streg

Nicolas Madsen er brandvarm for tiden.

Den 23-årige Westerlo-spiller fik alle 90 minutter i dansker-braget mod Sporting Charleroi, hvor Jonas Bager figurerer, i den bedste belgiske række.

24 minutter af opgøret skulle der gå, inden Nicolas Madsen kunne udbygge sin imponerende scoringsstime. 1-0-målet holdt frem til halvleg og så lidt til.

Herfra tog det fart for hjemmeholdet, Sporting Charleroi.

Charleroi var i front med 3-2 ved slutfløjtet, hvor der var dansk indflydelse, da Jonas Bager lagde en assist.

Målmandstræner i Anderlecht: Dolberg er for god til Belgien

På trods af nederlaget kan Nicolas Madsen bryste sig med sin femte scoring i indeværende sæson – og det er selvom, han er midtbanespiller.

Dermed er den 23 danske midtbaneprofil den 12. mest scorende spiller i den belgiske Jupiler League. En liste, hvor blandt andet Kasper Dolberg ligger som den tredjemest scorende med ni mål.