3F Superligaen

Janni Serra om sit skifte til AGF: Det helt rigtige skridt

Janni Serra skiftede denne sommer til AGF på en fri transfer, og tyskeren er glad for sit skifte til dansk fodbold.

Janni Serra og Mikael Andersson, der jubler i den hvide AGF-trøje.
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

Janni Serra er glad for Danmark og Aarhus.

25-årige Janni Serra skiftede efter mange år i tysk fodbold for første gang til en klub uden for Tyskland, da han tog springet og skrev under på en kontrakt med AGF, der løber til sommeren 2027.

Siden skiftet er det blevet til 12 kampe med to mål til følge, og angriberen åbner nu op omkring valget af Danmark og Aarhus som sin næste destination.

I et interview med Transfermarkt fortæller angriberen, hvorfor han skiftede til Danmark og Aarhus.

Serra efter sen FCK-udligning: Jeg er bare trist

– Jeg kunne være blevet i 2. Bundesligaen. Jeg havde muligheder der, men jeg vidste, at jeg skulle ud af Tyskland.

I Tyskland optrådte den høje angriber både for Holstein Kiel, Arminia Bielefeld og Vfl Bochum, inden turen gik mod nord og til Aarhus.

– I AGF lagde jeg mærke til, at de ikke havde planer om at bruge mig som en “trupfylder,” men som en vigtig spiller for fremtiden, fortæller tyskeren og understreger, at han stadig har meget mere at give til klubben.

– Jeg ved, hvilken kvalitet jeg har, og jeg ved, at jeg kan hjælpe holdet. Selvom jeg ikke er ved min gamle styrke i øjeblikket, føler jeg mig utrolig godt tilpas i Aarhus og kan sige, at dette skridt var det rigtige.

Næste gang Janni Serra og AGF skal i aktion er mod FC Nordsjælland i Superligaen. Den kamp spilles søndag d. 26 november klokken 14:00. Kampen kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P