Mål og Highlights: Manchester City og Liverpool deler på Etihad i topbrag

Manchester City og Liverpool delte lørdag pointene mellem sig på Etihad Stadium, hvor Erling Haaland fik scoret sit Premier League-mål nummer 50. Se mål og highlights inde i artiklen.

Se mål og highlights fra Premier League-kampen mellem Manchester City og Liverpool.
E. Haaland
27′
T. Alexander-Arnold
80′
45′
90′
  • Manchester City og Liverpool lå henholdsvis nummer ét og to forud for lørdagens kamp – det gør de fortsat med pointdelingen. Arsenal har dog mulighed for at overhale dem begge senere lørdag.

• Efter en halv time gjorde Erling Haaland det til 1-0. Målet opstod efter et dårligt udspark af Allison og flot forarbejde af Nathan Aké. Det var nordmandens Premier League-scoring nummer 50.

• Manchester City var klart bedst i første halvleg, men anden halvleg blev en mere åben affære. Med 10 minutter tilbage blev Trent Alexander-Arnold helten for Liverpool med sin scoring til 1-1.

Manchester City 1-0 Liverpool (Erling Haaland, 27′):

Manchester City 1-1 Liverpool (Trent Alexander-Arnold, 80′):