3F Superligaen

Neestrup om kommende kampe: Kan vi glæde os eller ej?

F.C. København mangler fortsat seks kampe, før der er dømt vinterpausen. De seks kampe bliver afgørende for, hvordan man i FCK vil kigge tilbage på efteråret.

Jacob Neestrup ser frem til F.C. Københavns kommende kampe.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Kun to danske klubber mangler fortsat seks kampe inden vinterpausen.

Der er her tale om F.C. København og FC Nordsjælland.

Fælles for forrige sæsons nummer ét og to er nemlig, at de begge fortsat er med i både Oddset Pokalen og et europæisk gruppespil. Dertil kommer der to kampe i Superligaen.

Efter endnu en landsholdspause er man i FCK nu ved at være klar til den første af de seks kampe inden jul.

Her venter der i første omgang et opgør ude mod Viborg FF i Superligaen lørdag.

FCK-cheftræner Jacob Neestrup fortæller til klubbens egen hjemmeside forud for opgøret mod Viborg FF, at de kommende seks kampe bliver afgørende for, hvordan man vil huske tilbage på efterårey.

– Vi skal godt fra start på sidste etape her i efteråret, hvor der venter seks meget vigtige kampe i Superligaen, Pokalturneringen og Champions League, som alle er vigtige for, om vi kan glæde os over efterårssæsonen eller ej, når de er spillet.

– Vi glæder os alle meget til at komme i kamp igen, og vi ved, at der venter os en konkurrencedygtig modstander i Viborg.

– Vi har spillet meget lige kampe med dem i hele 2023, og de har skiftet træner, som hurtigt har sat sit eget præg på holdet. Det har vi selvfølgelig forberedt os på, men som altid er fokus på at bringe vores egne styrker mest i spil. Lykkes vi med det, så har vi gode muligheder for at tage de tre point med ombord i bussen hjem til København, siger Jacob Neestrup til FCK’s egen hjemmeside.

15 FCK-tilhængere idømt fængselsstraffe for vold mod 16-årig Brøndby-fan

Kampen mellem Viborg FF og F.C. København fløjtes i gang lørdag klokken 19.00 i Viborg og kan ses på 6’eren og Discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P