Premier League

United-manager giver status på Eriksen og Højlund

Erik ten Hag afslører, at den ene af de to skadede danskere er i spil til kampen mod Everton den kommende weekend.

Christian Eriksen og Rasmus Højlund måtte begge gå ud med skader i kampen mod Luton.
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix.

Både Christian Eriksen og Rasmus Højlund måtte udgå med skader i kampen mod Luton inden landsholdspausen.

Det betød blandt andet, at Kasper Hjulmand måtte se bort fra begge sine profiler i Danmarks gruppespilskampe mod Slovenien og Nordirland.

Efter landsholdspausens slutning og med klubkampene tilbage på programmet for den kommende weekend, har Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, givet en opdatering på de to danskeres situationer.

– Der er to skader, og det er derfor, at de ikke kunne spille for det danske landshold. Men for Eriksen vil der gå lidt længere. Der vil gå nogle uger, før han vender tilbage.

– For Rasmus Højlund er det ikke så skidt. Det bliver presset til kampen mod Everton, men vi arbejder på det. Det er ikke sikkert, at han kan nå det, men forhåbentligt vil han vende tilbage til truppen ugen efter, siger Erik ten Hag i et interview med Viaplay.

I fraværet af Rasmus Højlund og Christian Eriksen blev det til en 2-1 sejr over Slovenien og et 2-0 nederlag til Nordirland i Danmarks to gruppespilskampe i EM-kvalifikationen.

Manchester United næste kamp er mod Everton den 26. november, hvor De Røde Djævle skal en tur til Goodison Park i Liverpool.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P