Premier League

Ten Hag om Højlunds manglende PL-mål: De vil komme

Selvom Rasmus Højlund fortsat mangler at åbne sin målkonto i Premier League, så forholder hans manager i Manchester United, Erik ten Hag, sig helt rolig.

Rasmus Højlund efter en af sine fem scoringer i Champions League.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix.

Rasmus Højlund er kommet godkendt fra start i sin tid i Manchester United, hvor det er blevet til fem mål i 15 kampe for danskeren.

Problemet for den danske landsholdsspiller og Manchester United har dog været, at Højlunds mål udelukkende er faldet i Champions League.

Selvom det i sig selv er en stor bedrift at have scoret fem mål i Champions League, og samtidig være turneringens topscorer, så har United i den grad manglet målene i den hjemlige liga, Premier League.

Selvom Højlund er målløs i England efter ni kampe, så er troen på den 20-årige dansker stadig stor. Det afslører Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, overfor Viaplay.

– Målene vil komme. Når du kan score i Champions League, så vil de også komme i ligaen. Før snakkede vi om at skabe chancer. Vi skaber også chancer i Premier League, så der vil komme et tidspunkt, hvor han vil begynde at score.

– Vi har stor tiltro til ham, og han har også stor tiltro sig selv, så det vil komme på et tidspunkt, siger Erik ten Hag i et interview med Viaplay.

Chancen for, at Højlund får åbnet sin målkonto i den kommende weekend, når Manchester United møder Everton, er der fortsat tvivl om.

Danskeren har nemlig været skadet siden opgøret mod Luton den 11. november, og er fortsat ikke meldt 100 procent klar til næste opgør.

Men ifølge et engelsk medie så er den danske angriber dog i spil til den kommende runde i Premier League, men at det bliver i kapløb mod tiden.

Avis: Højlund kan være med for United allerede i weekenden

Manchester United møder Everton på Goodison Park søndag den 26. november klokken 17.30.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P