Premier League

Stor Forest-bet: Topscorer ude i flere måneder

Nottingham Forest må undvære Taiwo Awoniyi, der har forværret en eksisterende skade i en kamp for det nigerianske landshold.

Nottingham Forest må undvære Taiwo Awoniyi i flere måneder
Foto: Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix

Han stod for 27 procent af alle Forests scoringer i Premier League i sidste sæson.

Derfor er det også særdeles dårlige nyheder for sidste sæsons oprykkere, at de må undvære topscorer Taiwo Awoniyi.

Awoninyi er også topscorer for Nottingham-klubben i denne sæson, hvor han har scoret fire af klubbens i alt 14 scoringer. Den nigerianske angriber kommer først i kamp igen i det nye år.

– Der er dårlige nyheder med Taiwo, han har været nødt til at blive opereret, og han vil være ude i måneder.

– Vi vil støtte ham og forsøge at få ham tilbage så hurtigt og så fit, som det kan lade sig gøre, men det er virkelig en uheldig situation og et stort slag for ham, lyder det fra cheftræner Steve Cooper.

26-årige Awoniyi spillede 59 minutter i Nigerias VM-kvalifikationskamp mod Lesotho i sidste uge, men efterfølgende har han foværret en lyskeskade, som han allerede pådrog sig i oktober.

Medie: Premier League-klub jagter Jonas Wind

– Han er blevet en vigtig spiller for os med de mål, han har scoret og vil komme til at score for os, men han er virkelig en god fyr og en god professionel, som er ivrig efter at gøre det godt, så at få sådan en skade er hårdt ved ham, lyder det fra Cooper.

Nottingham Forest har fået en fornuftig start på sæsonen i Premier League, hvor de med 13 point i 12 kampe er otte point over nedrykningsstregen på en 14. plads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P