Premier League

Medie: Arsenal køber Raya fri – her er prisen

Arsenal har angiveligt besluttet sig for at købe David Raya fri af sin kontrakt i Brentford. Noget, der nemt kan gøres, da klubben fra det nordlige London har en købsoption i den nuværende lejeaftale.

Arsenal har besluttet sig for at købe David Raya fri af Brentford.
Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er skidt nyt for Aaron Ramsdale.

Skal man tro transferjournalisten Fabrizio Romano, så har Arsenal nemlig besluttet sig for at aktivere købsoptionen på David Raya.

En købsoption, som man har sikret sig i den lejeaftale med Brentford, der i denne sæson har sendt den spanske målmand til det nordlige London.

David Rayas nuværende lejeaftale strækker sig frem til sommeren 2024, hvor der altså nu er udsigt til en ny og permanent aftale.

Ifølge Fabrizio Romano lyder købsoptionen i aftalen mellem Arsenal og Brentford på 27 millioner pund. Det svarer til 231 millioner kroner.

Den 28-årige spanier har angiveligt allerede underskrevet en lang aftale med Arsenal, som altså træder i kraft til sommer.

Arsenal-legende: Ramsdale er for god til at være nummer to

Det er trist nyt for Aaron Ramsdale, der inden David Rayas indtog i Arsenal var førstevalg i målet.

David Raya har nu vogtet Arsenal-målet i de seneste otte Premier League-kampe i streg samt fire ud af fire mulige kampe i Champions League-gruppespillet.

David Raya kom til Brentford i sommeren 2019. Hans nuværende aftale med Thomas Frank og co. står til at løbe ud i sommeren 2025.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P