Officielt: PSG køber lejet topangriber fri af Benfica

22-årige Goncalo Ramos kom til Paris Saint-German i sommer på en lejeaftale fra Benfica, men nu har den franske storklub valgt at aktivere den unge angribers frikøbsklausul.

Soccer Football - Ligue 1 - Paris St Germain v Olympique de Marseille - Parc des Princes, Paris, France - September 24, 2023 Paris St Germain's Goncalo Ramos celebrates scoring their fourth goal REUTERS/Benoit Tessier

Nok har Goncalo Ramos blot scoret to mål i 15 kampe for PSG, men det var alt, hvad den franske klub behøvede at se.

For den 22-årige angriber, der kom til Paris i sommer på en et-årig lejeaftale fra Benfica i sommer, er nemlig blevet købt fri af den franske storklub.

Det skriver PSG på sin X-profil onsdag, og den franske storklub oplyser samtidig, at Goncalo Ramos’ nye kontrakt binder ham til den franske hovedstad indtil 2028.

22-årige Ramos har fundet vej til cheftræner Luis Enriques startopstilling otte gange i denne sæson, men de helt store målstimer har endnu ladet vente på sig.

Transferjournalisten Fabrizio Romano skriver på X, at frikøbsklausulen lyder på cirka 485 millioner kroner, men prisen kan stige til cirka 595 millioner kroner.

Goncalo Ramos brød igennem i SL Benfica, hvor han står noteret for 41 mål i 106 kampe for førsteholdet. Ramos fik debut på det portugisiske landshold i 2022, men sad på bænken i seneste EM-kvalifikationskamp mod Island.

Første melding på historsik PSG-juvels skade: Kommer ikke i aktion igen i år

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P