International Fodbold

Messis Inter Miami afviser ‘sidste dans’ med Cristiano Ronaldo og Al Nassr

Tirsdag blev det fra saudiarabisk side annonceret, at Cristiano Ronaldo og Al Nassr skulle være en del af en træningsturnering med blandt andre Lionel Messi og Inter Miami - det afviser amerikanerne nu.

Inter Miami afviser at skulle møde Ronaldos Al Nassr.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Det lader til at være fake news.

En saudiarabisk event-organisator annoncerede tirsdag en ‘sidste dans’ mellem Cristiano Ronaldos Al Nassr og Lionel Messi Inter Miami.

Deltagelse i træningsturneringen Riyadh Season Cup lader til for Inter Miamis tilfælde at være en ‘and’.

– Tidligere i dag kom der en udmelding om, at Inter Miami efter planen skal deltage i Riyadh Season Cup. Det er upræcist. Udmeldingen inkluderede udtalelser fra holdejer Jorge Mas. Mas har ikke givet nogen kommentarer hverken offentligt eller privat i forhold til en preseason tour, lyder det fra Inter Miami ifølge ESPN.

Selvom Florida-klubben altså afviser, så skal klubben efter alt at dømme på sin første preseason-tour denne vinter.

Herunder kan du læse om tirsdagens udmelding:

‘Den sidste dans’: Ronaldo og Messi tørner sammen igen

– Fra dag et har det været Inter Miamis mål at være et globalt brand. Derfor har vi haft samtaler for at fastlægge vores preseason-program for 2024. Vi ser frem til at fremvise vores spillere på Inter Miami CF’s første internationale tour, som vil blive annonceret i de kommende uger,

Tirsdagens udmelding fra Saudi Arabien lød på en træningsturnering bestående af tre hold: Cristiano Ronaldos Al Nassr, Neymars Al Hilal og så altså Lionel Messi Inter Miami.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P