NordicBet Ligaen

Simon Jakobsens kontrakt udløber til januar: Planen er klar

Simon Jakobsens kontrakt med Hobro IK fra NordicBet Ligaen udløber den 31. december. Nu fortæller Jakobsen, hvad der skal ske i 2024.

Simon Jakobsen header til en bold
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Simon Jakobsens kontrakt med Hobro IK udløber, når 2023 bliver til 2024.

I sommer forlængede Jakobsen ellers aftalen med NordicBet Ligaens femteplads, men om ganske få uger kan Jakobsen være uden job.

Udsigten til at stå arbejdsløs, når kalenderbladet siger 1. januar 2024 tager den 33-årige midterforsvarer dog med vanlig midtjysk ro. For Simon Jakobsen har nemlig planen klar.

– Planen er helt klart, at jeg skal spille sæsonen færdig med Hobro. Vi er i dialog, og jeg regner med, at vi finder ud af, at få det sidste halve år af sæsonen med, fortæller Jakobsen til Campo.dk.

– Det er ikke 100 procent på plads endnu, men jeg regner med, det kommer snart.

Simon Jakobsen kom til Hobro IK i 2020, og forsvarsspilleren nyder at spille i klubben. Alligevel ønsker den tidligere Silkeborg IF-akademist ikke at tegne en længere kontrakt end til sommeren 2024.

– Det passer mig godt, at jeg i den sidste del af min karriere tager en sæson ad gangen. Jeg har kun lyst til at spille, så længe min krop er i omdrejninger, og jeg ikke ryger ind i for mange skader.

– Sådan en periode er jeg heldigvis inde i lige nu, og jeg føler mig ikke på den måde gammel i fodboldverdenen, slutter Jakobsen.

Simon Jakobsen er foreløbigt noteret for 98 kampe i den gule Hobro-trøje. Klubben overvintrer på NordicBet Ligaens femteplads.

Hobro IK spillede lige op med Hillerød Fodbold

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P