LaLiga

Barcelona-direktør om Gavi: Ingen kan erstatte ham

Det spanske stortalent Gavi er ikke sådan til at erstatte, hvis du spørger Deco, der er sportsdirektør i F.C. Barcelona.

Gavi går grædende fra banen efter sin knæskade
Foto: Cesar Manso/AFP/Ritzau Scanpix

At Gavi har en høj status i F.C. Barcelona kan ikke komme bag på mange.

Derfor kom det også som en chok for mange Barca-fans, da han søndag aften måtte skiftes ud med det, der kunne ligne en skrækskade. Det viste sig også være en virkeligheden, og midtbanebanen er ude i syv-ni måneder.

FC Barcelona bekræfter: Skrækskade til Gavi

Gavis lange skadespause har givet Barcelonas sportsdirektør, Deco, flere panderynker, end han måtte have i forvejen. Midtbanen i Barcelona har nemlig været særdeles skadesplaget, og vi skal tilbage til maj for at finde en kamp, hvor de tre startede midtbanespillere Gavi, Pedri og Frenkie De Jong alle var at finde i startopstillingen.

Deco er dog klar i spyttet omkring sin 19-årige spanske landsholdspiller, da han udtalte sig til det spanske medie, Sport.

– Gavi kan ikke erstattes. Der er ingen spiller på markedet, som kan det samme som han kan, og det er en fejl at tro, vi finder en, der kan dække ind for ham. Han findes ikke.

Gavi har, selvom han blot er 19 år, spillet 111 kampe for den spanske storklub. Det er ligeledes blevet til 27 landskampe, og han var en del af den spanske trup, der deltog ved VM i Qatar i 2022. Det bliver dog ikke til flere kampe for hverken klub- eller landshold de kommende måneder.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P