International Fodbold

Avis: Ex-Chelsea-manager afviser svensk landstrænerjob

Janne Andersson er færdig som landstræner for Sverige, og lyder det, at en tidligere manager for blandt andet Chelsea FC har afvist den ledige landstrænerstilling.

Graham Potter iført hue for Chelsea
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Det svenske landshold har brug for en genrejsning.

Spillet på banen høster ikke mange roser, det samme gør sig gældende for resultaterne, men nu er der chancen for en frisk start ‘hinsidans’.

Janne Andersson er færdig som landstræner i Sverige, og det svenske fodboldforbund leder nu efter den næste til roller. Og det svenske forbund har haft snøren ude efter en stor frisk i træner-andedammen.

Således mener den svenske avis Aftonbladet nemlig at vide, at fodboldforbundet har forhørt sig hos den tidligere Chelsea FC-træner Graham Potter.

Den 48-årige brite har dog ifølge avisen takket nej til tilbuddet med svaret om, at han kun ønsker at træne klubhold.

Svensk ex-landsholdsspiller: Danmark er absolut de mest interessante i Norden

Potter har ellers tidligere trænet i Sverige. Fra 2011 til 2018 stod Potter i spidsen for den svenske klub Östersund med stor succes til følge.

Potter blev ansat i Chelsea i 2022, men nåede kun 31 kampe i spidsen, inden han blev fyret i april i år. Potter har været uden klub siden.

Aftonbladet mener at vide, at det svenske forbund vil forsøge at tilknytte BK Häckens norske cheftræner Per Mathias Högmo. 

Robin Olsen efter ydmygelse i Aserbajdsjan: Fandme virkelig pinligt

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P