Medie: AC Milan øjner Kjær-konkurrent i Chelsea

AC Milan skulle ifølge et italiensk medie være meget interesseret i at leje Chelsea-spilleren Benoît Badiashile i det kommende transfervindue i januar.

Simon Kjær og Fukayo Tomori i aktion for AC Milan.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

AC Milan er efter en god sæsonstart i Serie A løbet ind i en dårlig periode, hvor italienerne nu ikke har vundet siden den 7. oktober.

Et af problemer for milaneserne har været, at man ikke har kunne formå at holde modstanderen fra at score i den hjemlige liga siden Genoa blev besejret tilbage i oktober med 0-1.

Derfor skulle klubbens cheftræner, Stefano Pioli, også være på udkig efter forstærkning til den bagerste kæde i Milan.

Ifølge Gazzetta dello Sport har Pioli rettet øjnene mod blandt andre Benoît Badiashile, der til dagligt tørner ud for Chelsea.

Her skulle der være tale om en mulig lejeaftale mellem de to klubber.

Den blot 22-årige forsvarsspiller spillede i sidste sæson 11 kampe for Chelsea i Premier League, mens franskmanden i denne sæson blot har fået 60 minutter i pokalregi.

Slutningen nærmer sig: Kjær øjner pension

Simon Kjær kan dermed risikere yderligere konkurrence i kampen om startpladserne i forsvaret, hvor danskeren allerede konkurrerer med spillere som Pierre Kalulu og Fikayo Tomori.