Skal træne Kanté og Benzema – her er Al Ittihads nye cheftræner

Der skulle nu være styr på, hvem der skal overtage tøjlerne i den saudiarabiske klub, der for nylig gav Nuno Espirito Santo sparket.

Marcelo Gallardo har takket ja til trænersædet i Al Ittihad.
Foto: Agustin Marcarian/Reuters/Ritzau Scanpix

Så skulle der være ny cheftræner på plads i Al Ittihad.

Den saudiarabiske klub gav tidligere i november portugiseren Nuno Espirito Santo sparket efter lidt over et år med den tidligere Tottenham-manager i spidsen.

Men nu skulle der være styr på, hvem der overtager tøjlerne i klubben, som sidder på store navne som N’Golo Kanté, Karim Benzema og Fabinho.

I hvert fald har Marcelo Gallardo meget eksplicit indikeret, at han kommer til at tage takke ja til det tilbud, han har fået fra den stjernespækkede klub.

– Jeg kommer til at takke ja til tilbuddet fra Al Ittihad også af personlige årsager. De motiverede mig med et kæmpe projekt i en ny interessant liga, siger argentineren ifølge Fabrizio Romano og fortsætter:

– Det her kommer til at udvide min horisont. Jeg ser det som noget helt anderledes , og det motiverer mig, og jeg kan ikke vente med at komme tilbage i arbejde.

Historisk: PSG-komet bliver yngste franske landsholdsspiller i over 100 år

Gallardo har tidligere stået i spidsen for en række sydamerikanske klubber som argentinske River Plate og Nacional fra Uruguay.

I europæisk fodbold har han udelukkende slået sine folder i Frankrig, hvor han har stået i spidsen for både Monaco og Paris Saint-Germain.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P