Premier League

Medie: United vil hente svinedyr Brighton-stjerne

Manchester United er efter sigende villig til at sende en stor pose penge til Brighton i bytte for en af deres unge stjerner.

Manchester United vil følge medie hente dyr Brighton-stjerne.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Rasmus Højlund har endnu ikke scoret et mål i Premier League for Manchester United.

Den danske angriber har spillet ni kampe ude at score i den bedste engelske række, og måske er det derfor, at United kigger efter en ny målscorer.

I hvert fald mener mediet Football365 at vide, at cheftræner Erik ten Hag har udset sig en ny, ung angriber i Brighton, som efter sigende koster spidsen af en jetjager – og mere til.

Mediet melder, at United er interesseret i at bringe 19-årige Evan Ferguson til klubben.

Han bliver dog ikke billig. Brighton kan forlange stort set lige, hvad de vil, da man for nyligt forlængede Fergusons kontrakt til 2029.

Football365 skriver, at den sydengelske klub vil lade ham gå for op mod 115 millioner pund – hvilket rundt regnet svarer til 980 millioner kroner.

Men hvad med Rasmus Højlunds plads i United?

Følg Campo på Facebook

Det er tidligere kommet frem på rygtebørsen, at United leder efter en ny angriber, men ikke som en en-til-en erstatning for danskeren.

Det er derimod tanken, at man skal løfte den tunge byrde, Højlund har på sig som en af de to eneste deciderede angribere i den engelske storklub.

Højlunds plads i truppen må derfor efter alt at dømme være sikker for nu.

United giver skadesopdatering på Eriksen og Højlund

20-årige Rasmus Højlund har som nævnt endnu ikke scoret i Premier League, han har dog i den grad åbnet målkontoen i Champions League, hvor han har scoret fem mål i fire kampe.

Evan Ferguson fik sit gennembrud i fjor, og i denne sæson er han oppe på fem mål i 11 Premier League-kampe – herunder et hattrick imod Newcastle.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P