Medie: Casper Tengstedt blev helten – nu er der forespørgsler fra udlandet

Casper Tengstedt blev den helt store helt for Benfica søndag. Der er nu interesse fra klubber i flere forskellige lande.

Casper Tengstedt tiltrækker sig interesse fra mange klubber.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Casper Tengstedt skulle formentlig lige knibe sig i armen, da der blev fløjtet af mellem Benfica og Sporting søndag.

Efter at være blevet skiftet ind i det 64. minut blev han nemlig matchvinder for Benfica syv minutter inde i tillægstiden, da han scorede sejrsmålet til 2-1.

Målet har nu fået interessen for den danske angriber til at stige rundt omkring i de europæiske ligaer. Det skriver portugisiske A Bola.

Ifølge mediet er der således klubber fra Tyrkiet, Holland, Spanien og Italien, der har forhørt sig om muligheden for at hente Casper Tengstedt denne vinter.

Fælles for alle klubberne er, at de har fået samme svar af Benfica: Nej.

Casper Tengstedts mål sørgede for, at Benfica kravlede op på førstepladsen op til den igangværende landsholdspause.

Er lige blevet udtaget af Hjulmand: Nu melder han afbud

Casper Tengstedt blev hentet til Benfica i begyndelsen af året, efter han havde vist sig flot frem for Rosenborg i Norge.

Inden skiftet til Roseborg i sommeren 2022 spillede han for AC Horsens.