Startopstilling: Hjulmand ryster posen – se Danmarks 11 udvalgte mod Slovenien her

Den danske landstræner, Kasper Hjulmand, har rystet posen og udpeget de spillere, der skal gøre det fra start i EM-kvalifikationskampen mod Slovenien. Se Danmarks startopstilling her.

Danmarks startopstilling mod Slovenien
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

En stor kamp er i vente i den danske nationalarena, når Slovenien fredag aften gæster det danske landshold i en topkamp i EM-kvalifikationen på græstæppet i Parken.

Begge mandskaber har på forhånd hentet 19 point i otte kampe og deler dermed førstepladsen i gruppen, mens Kasakhstan blot er et enkelt point efter i tabellen.

Tre point i aftenens opgør vil sende vinderne endegyldigt til sommerens EM-slutrunde i Tyskland. Og nu har den danske landstræner, Kasper Hjulmand, udvalgt de 11 spillere, der skal gøre det fra start for Danmark.

Startopstillingen er landet. Se Danmarks startopstilling mod Slovenien herunder

Kasper Hjulmand må til aftenens opgør mod Slovenien undvære en lang række spillere som følge af skader. Blandt andet er Christian Eriksen, Rasmus Højlund, Andreas Skov Olsen, Simon Kjær og Robert Skov ikke en del af truppen grundet skader.

Det har fået den danske landstræner til at ryste posen til aftenens opgør. Blandt andet har Hjulmand valgt at starte med Jannik Vestergaard i det centrale forsvar trods længere tids fravær fra det danske landshold.

Samtidig glider også Yussuf Poulsen ind i startelleveren, mens Kasper Dolberg er at finde på bænken til aftenens opgør. Victor Kristiansen får ligeledes sin første kamp fra start for herrelandsholdet.

Se Danmarks startopstilling mod Slovenien her:

Slovenien startopstilling:

Jan Oblak – Zan Karnicnik, Miha Blazic, Jaka Bijol, Erik Janza – Jan Mlakar, Timi Elsnik, Adam Cerin, Benjamin Verbic – Zan Vipotnik, Benjamin Sesko

Kampen mellem Danmark og Slovenien fløjtes op klokken 20:45 og kan følges direkte på TV2 og TV2 PLAY.

Ingen hjælpende hånd: Kasakhstan sejrer mod San Marino

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P