Prisen styrtdykker: Landsholdsdansker kan nu hentes til spotpris

Prisen på den danske landsholdsspiller stod i vejen for et skifte denne sommer, men nu styrtdykker prisen angiveligt i håb om en snarlig transfer.

Victor Nelsson pris styrtdykker
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Flybilletten var booket, og jordemoderen til kæresten var bestilt.

Den danske Galatasaray-stopper Victor Nelsson var så godt som Sevilla-spiller i sommerens transfervindue.

Men i sidste time gik skiftet fra tyrkiske Galatasaray til spanske Sevilla i vasken, og den 25-årige landsholdsdansker måtte således indstille sig på at tage endnu en tørn i den tyrkiske storklub.

Her er Victor Nelsson dog sidenhen røget ud i kulden. Den danske stopper har fået sparsomt med spilletid de seneste par måneder, og derfor kunne en transfer godt lure om hjørnet.

Noget tyder da også på, at Galatasaray selv er interesseret i at skippe Nelsson videre. I sommer forlangte klubben angiveligt 20 millioner euro for danskeren – svarende til omkring 150 millioner danske kroner.

Men den pris skulle ifølge det tyrkiske medie Fanatik have ændret sig drastisk i håb om en snarlig handel for Galatasaray. Mediet skriver således, at klubben nu i stedet forlanger 10-12 millioner euro for Victor Nelsson, hvilket svarer til en pris på cirka 75 – 90 millioner kroner.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Man kan således snakke om et decideret januarudsalg for Victor Nelsson i det kommende transfervindue omkring årsskitet.

Victor Nelsson har spillet i Galatasaray siden sommeren 2021, hvor han skiftede til klubben fra F.C. København. I alt er det blevet til 95 kampe for den tyrkiske storklub med to mål og en enkelt assist til følge.

Den nuværende kontrakt mellem parterne løber fortsat frem til sommeren 2026.

Officielt: Jude Bellingham vinder Golden Boy 2023
Officielt: Everton får kæmpe pointstraf i Premier League

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P