Messi og Argentina taber første kamp siden VM-triumf

Argentina led natten til fredag et overraskende nederlag til Uruguay i den sydamerikanske VM-kvalifikation.

Argentina og Lionel Messi tabte overraskende med 0-2 til Uruguay.

Argentina måtte natten mellem torsdag og fredag gå fra banen som tabere for første gang siden VM, da Uruguay vandt med 0-2 over Lionel Messi og co.

De forsvarende verdensmestre har ellers været i en fantastisk stime, men den stoppede Uruguay i Sydamerikas VM-kvalifikation.

Argentinerne havde således vundet hele 14 kampe i træk, hvor landsholdets seneste nederlag fandt sted, da man tabte med 2-1 til Saudi Arabien under VM-slutrunden i Qatar.

De to mål for Uruguay blev scoret af FC Barcelona-spilleren Ronald Araujo i det 41. minut, mens også Liverpool-angriberen Darwin Nunez kom på måltavlen, da han lukkede kampen med sin scoring til 0-2 i det 87. minut.

Nederlaget til Uruguay betyder, at Lionel Messi og Argentina har 12 point efter fem kampe og fører kvalifikationspuljen, mens Uruguay hopper op på andenpladsen med 10 point efter samme antal kampe.

Argentinas næste kamp er natten mellem tirsdag og onsdag, når de møder Brasilien i det klassiske rivalopgør i Sydamerika.

Uruguay møder på samme tidspunkt Bolivia på hjemmebane.