Premier League

Medie: Nedturen fortsætter – tre klubber vil sagsøge Everton

Everton fik fredag en pointstraf på 10 point for brud på de økonomiske regler i England. Nu kan nedturen blive endnu større, efter tre klubber har besluttet af sagsøge den trængte klub.

Everton står til at blive sagsøgt efter brud på FFP.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Everton er i store økonomiske problemer.

De problemer udløste fredag en pointstraf på 10 point i Premier League, efter en uafhængig kommission fandt klubben skyldig i brud på de engelske FFP-regler.

Problemerne slutter dog langt fra der. Ifølge det engelske medie Daily Mail har tre klubber nu tænkt sig at sagsøge klubben for samlet 300 millioner pund, der skal deles ligeligt mellem holdene. Det svarer til mere end 2,5 milliarder kroner.

Det er oprykkerne Burnley samt to af nedrykkerne fra sidste sæson – Leicester og Leeds United – der er gået sammen i søgsmålet.

For de to nedrykkere omhandler sagen tabt fortjeneste i forbindelse med turen ned i den næstbedste række i sidste sæson, hvor brudene fandt sted. Her fik Everton reddet sig endnu en sæson på bekostning af de to i sidste spillerunde.

Burnley mener samtidig, at regelbrudene også fandt sted i forrige sæson, hvor klubben også rykkede ud af Premier League.

Pointstraffen betyder, at Everton nu ligger på en 19. plads i Premier League med fire point.

Everton chokeret over pointstraf – ønsker at appellere dommen
FCK henter ny chef til banerne – kommer til fra topklub i Premier League

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P