International Fodbold

Mbappé ikke i tvivl: Messi fortjente Ballon d’Or

Mange har kritiseret, at Lionel Messi vandt sin ottende Ballon d'Or foran spillere som Erling Haaland og Kylian Mbappé. Sidstnævnte er dog sikker på, at den rigtige vinder blev fundet.

Kylian Mbappé mener, at Lionel Messi fortjent sin ottende Ballon d'Or.
Foto: Christian Hartmann/Reuters/Ritzau Scanpix

Fortjente Lionel Messi at vinde dette års Ballon d’Or?

Det spørgsmål har mange stillet, efter den argentinske legende i slutningen af oktober vandt det prestigefyldte trofæ for ottende gang.

Mange mener nemlig, at norske Erling Haaland burde have vundet trofæet efter hans forrygende sæson, hvor han bombede Manchester City til The Treble.

Messi erkendte fra talerstolen ved ceremonien, at prisen lige så godt kunne være gået til Haaland, men hans tidligere holdkammerat i Paris Saint-Germain Kylian Mbappé er uenig.

Franskmanden har selv bejlet til Ballon d’Or-trofæet i flere år, men ifølge ham var Lionel Messi den helt rigtige vinder. Det siger han ifølge Fabrizio Romano:

– Messi var nødt til at vinde Ballon d’Or. Han vandt VM. Han er en af de bedste nogensinde, hvis ikke den bedste for mig.

– Haaland havde en fantastisk sæson, det samme havde jeg, men ved siden af at vinde VM vejer det ikke så tungt. Leo fortjente det, siger Mbappé.

Kylian Mbappé skal i aktion for det franske landshold lørdag aften, hvor upåagtede Gibraltar gæster Stade de France. Se kampen klokken 20.45 på TV 2 PLAY.

Barca-komet hædres med særlig pris ved Golden Boy 2023
Officielt: Jude Bellingham vinder Golden Boy 2023

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P