Jakob Breum nyder frisk start i Holland: Et hårdt sidste år i OB

Jakob Breum skiftede i sommer fra OB og Odense til Go Ahead Eagles i Holland, og den 20-årige fynbo nyder i den grad luftforandringen.

Foto: Go Ahead Eagles

Der var store forhåbninger til Jakob Breum, da den unge odenseaner fik debut for OB i 2020.

Gode præstationer og flotte mål definerede den første tid som seniorspiller, men siden gik det ned ad bakke for Breum i OB.

Breum kørte fast i Ådalen, og det sidste år fik den unge offensivspiller kun sporadiske indhop under Andreas Alm. I sommer blev Breum så solgt til Go Ahead Eagles i Holland, og det markerede enden på en svær tid i OB.

– Det sidste år var et hårdt år for mig, men samtidig et år, hvor jeg lærte helt utrolig meget om den mentale del af fodbold, udtaler Jakob Breum til campo.dk.

– Så det var hårdt, men lærerigt. Det var lidt svært i perioder i sidste sæson, men jeg kom godt efter det til sidst, og har bygget videre på det nu.

Breum og Go Ahead Eagles ligger nummer fem i den hollandske Æresdivision, og fynboen er glad for den hollandske luft og de nye øjne, der hviler på ham.

– Det har været nyt og spændende. Det har været godt at møde nogle nye mennesker, i nogle nye omgivelser og få nogle nye øjne på mig.

– Man kan ligesom starte på en frisk, og der er ikke nogen, der som sådan ved, hvordan man har gjort det for tre år eller to år siden. Det giver noget frihed, at man bare kan gå ud og spille og være sig selv, slutter Jakob Breum.

Næste kamp for Jakob Breum og Go Ahead Eagles er søndag den 26. november på udebane mod NEC Nijmegen.

Breum om hollandsk skifte: Et stort skridt i min fodboldudvikling

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P