Hjulmand forklarer startopstillingen: Det handler om personligheder

Den danske landstræner, Kasper Hjulmand, har lavet et par overraskende træk i startopstillingen mod Slovenien. Læs mere om hvorfor her.

Kasper Hjulmand forklarer Damarks startopstilling mod Slovenien
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Danmark står fredag aften over for Slovenien i et vigtigt opgør i EM-kvalifikationen.

Vinderen af opgøret kvalificerer sig forud for sidste spillerunde i kvalifikationen. Og til at sikre Danmark kvalifikation til EM 2024 har den danske landstræner, Kasper Hjulmand, brug for et par overraskelser i startopstillingen.

Således er der eksempelvis blevet plads til Jannik Vestergaard, der er vendt tilbage efter længere fravær fra herrelandsholdet. Og så starter Yussuf Poulsen på banen og sender Kasper Dolberg på bænken.

Ifølge den danske landstræner handler det i høj grad om personligheder. Landstræner har taget valget om, hvem der skal start ud fra evner, men også ud fra hvilke personligheder, der passer til kampen. Det fortæller han til TV2 SPORT forud for opgøret.

– Jeg har skelet til personligheder i dag. Spillere, der kan være derinde og levere det stykke arbejde, som skal leveres, Spiller der kan få os ud af skallen, så vi spiller alt ud. Der er ingen tvivl om, at vi har et hold i dag, der ved, hvad der skal ske. De kan kigge på hinanden og trykke på knappen. Det handler om personlighed, og så skal vi give den gas.

– Jeg synes, at vi har mange centrale spillere, der er gode. Vi har spillere med stor personlighed og stor power, som vi gerne vil have på banen. Så aksen op igennem holdet ser rigtig god ud, og det er det her hold, der kan sørge for, at der bliver leveret herinde.

Se Danmarks startopstilling mod Slovenien herunder

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Danmark kan som sagt kvalificere sig til EM-slutrunden 2024 i Tyskland, hvis Hjulmands tropper formår at besejre Slovenien.

Opgøret mellem Danmark og Slovenien fløjtes op klokken 20:45.

Startopstilling: Hjulmand ryster posen – se Danmarks 11 udvalgte mod Slovenien her
Prisen styrtdykker: Landsholdsdansker kan nu hentes til spotpris

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P