Luxembourg sejrer stensikkert over Bosnien-Hercegovina

En af denne EM-kvalifikations helt store overraskelser fra Luxembourg sejrede sikkert over Bosnien-Hercegovina torsdag aften.

Luxembourg sejrer sikkert hjemme over Bosnien-Hercegovina.

Luxembourg har været en af denne EM-kvalifikations helt store overraskelser.

Torsdag aften var ingen undtagelse, da den lille nation slog Bosnien-Hercegovina stensikkert med 4-1.

Luxemboug når dog ikke direkte kvalifikation, da både Slovakiet, som torsdag også vandt med 4-1 over Island, og Portugal er uden for rækkevidde.

Danskfødte Mathias Olesen scorede det første mål for Luxembourg allerede efter seks minutter.

Gerson Rodrigues udbyggede føringen i det 30. minut, inden Nihad Mujakic fik dirigeret bolden i eget net.

Renato Gojković fik pyntet på resultatet kort før slutfløjt, men det ville Gerson Rodrigues ikke høre tale om, og kort tid efter scorede han sit andet mål i kampen til slutresultatet 4-1.

Real Sociedad-stjerne forlader det spanske landshold med skade efter sejr

Luxembourg ender på tredjepladsen i EM-kvalifikationens gruppe J med 14 point. Island indtager fjerdepladsen med 10 point.

Luxembourg møder bundproppen fra Liechtenstein i den sidste kvalifikationskamp. Den kamp spilles søndag den 19. november klokken 20:45.

Det luxembourgske mandskab har stadig en chance for at kvalificere sig via Nations League.