LaLiga

Gareth Bale med gode råd til Bellingham: Sådan får man succes i Real Madrid

Gareth Bale havde både sine op- og nedture i sin tid i Real Madrid. Nu giver han gode råd til, hvordan man klarer sig som en Galactico til klubbens nye britiske stjerne, Jude Bellingham.

Gareth Bale har gode råd til Jude Bellingham, om hvordan man får succes i Real Madrid.
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

10 mål i 11 LaLiga-kampe taler sit tydelige sprog.

Jude Bellingham er allerede en stjerne i Real Madrid, selvom han kun kom til klubben i sommer.

Englænderen havde tidligere vist prøver på sit potentiale i Borussia Dortmund, men alligevel har han overrasket alt og alle med sine præstationer i den spanske hovedstadsklub.

Han er dog ikke den første britiske spiller, der kom til Real Madrid med høje forventninger og falmede efter en positiv start.

Gareth Bale tilbragte syv sæsoner i Kongeklubben, hvor han var med til at afgøre to Champions League-finaler og en Copa del Rey-finale mod FC Barcelona. Derudover vandt han også flere LaLiga-trofæer, men alligevel blev den skadeplagede waliser lagt for had af fra nogle kanter.

Ifølge ham er der nemlig et særligt spil, man skal spille udover fodbold i Real Madrid, og han råder Jude Bellingham til at være med på legen:

– Han er nødt til at spille spillet i Real Madrid, fordi hvis du ikke er en ‘dukke’ for medierne, får du en masse kritik. De fleste Galacticos gør, hvad medier vil have, de spiller spillet. Det er helt sikkert derfor, at jeg oplevede sådan en nedtur der, siger Bale ifølge Football Espana.

– Jeg havde ikke lyst til at spille spillet med medierne. Jeg ville bare spille fodbold og tage hjem. Det hindrede mig, og det fik pressen til at angribe mig, slutter Bale.

Gareth Bale var med til at vinde i alt 18 trofæer i Real Madrid. Han stoppede sin karriere i sommer i en alder af 34.

Real Madrid-stjerne skadet under landsholdstræning: Ser ikke alvorligt ud
Medie: Tottenham-stopper opsat på Bayern-skifte
Medie: Barca vil beholde lejesvend – så meget koster han

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P