Efter overtidsscoring er Ungarn klar til EM

Ungarn fik torsdag aften 2-2 mod Bulgarien og er dermed klar til sommerens EM-slutrunde.

Ungarn er klar til EM efter et sandt drama

Torsdag aften havde Ungarn muligheden for at sikre sig kvalifikation til EM2024 – det krævede blot et enkelt point mod Bulgarien.

Den mulighed lod Ungarn ikke passere, og efter 2-2 resultatet mod Bulgarien er Ungarn nu klar til at spille med om EM-trofæet til sommer.

Det holdt dog hårdt, og Ungarn måtte vente til det allersidste, før billetten blev sikret.

Det ungarske mandskab fik en drømmestart på torsdagens opgør. Efter ni minutter kom Martin Adam på måltavlen med sin scoring til 0-1.

Bulgarien nægtede dog at give op, og efter 24 minutter blev spændingen bragt tilbage i opgøret, da Spas Delev fik scoret til 1-1 for dagens hjemmehold, Bulgarien.

Inden kampen blev afgjort fik hvert hold et rødt kort. Bulgariens Valentin Antov modtog sin anden advarsel i det 37. minut, og dermed var vejen banet for de ungarske gæster. Milos Kerkez ville det dog anderledes og blev ligeledes smidt ud efter 57 minutter, og dermed var begge mandskaber reduceret til ti mand.

Det formåede Bulgarien at udnytte, og efter 79 minutter scorede de på et straffespark, som Kiril Despodov stod for at sparke.

Herfra lignede det, at Ungarn måtte vente på den store EM-fest, men dybt inde i dommerens tillægstid sendte Bulgariens Alex Petkov bolden ind bag sin egen keeper, og så kunne den ungarske glæde bryde ud.

Det endte derfor 2-2, og Ungarn er klar til sommerens EM-slutrunde.