3F Superligaen

Tidligere Brøndby-profil afviser ikke comeback: CV kan da bare ringe!

Den tidligere Brøndby-profil udelukker ikke, at han potentielt kan vende tilbage til de blå-gule. Carsten V. Jensen kan bare ringe, hvis han har brug for at snakke.

Jens Stryger Larsen comeback Brøndby IF
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Han har ikke spillet en kamp for et dansk klubhold siden 2014.

Her spillede landsholdsaktuelle Jens Stryger Larsen sin sidste kamp for FC Nordsjælland, som han repræsenterede fra sommeren 2013 til sommeren 2014.

Størstedelen af Jens Stryger Larsens fodboldmæssige ophold i Danmark foregik dog i Brøndby IF, hvor han spillede fra han var helt ung og indtil han brød igennem på førsteholdet.

Med en udlandskarriere, der har bragt Stryger Larsen forbi klubber som Austria Wien, Udinese og Trabzonspor, og en alder, der nu siger 32 og snart 33 år, så er spørgsmålet, om turen snart går hjem til Danmark og klubben, hvor det hele startede.

I et interview med bold.dk afviser Jens Stryger Larsen på ingen måde, at det kan blive til en retur til Brøndby IF i fremtiden.

Brøndby IF’s fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, ville i løbet af sommeren ikke afvise, at Stryger Larsen kunne være et aktuelt emne for Brøndby IF. Men vil CV have fingrene i den tidligere Brøndby-profil, så kræver det jo, at han tager kontakt, fortæller Jens Stryger Larsen.

– Hvis han (Carsten V. Jensen, red.) vil have fat på mig, tror jeg nemt, han kan få fat på mig. Han kan da bare ringe, hvis han synes, det er interessant, og så skal vi da nok tage en snak om det, siger Jens Stryger Larsen til bold.dk, inden han fortsætter med, om et skifte til Brøndby IF overhovedet ville være interessant:

– Det kommer jo an på, hvad han siger i opkaldet, lyder det kort fra den nuværende Trabzonspor-spiller.

Jen Stryger Larsen spillede sig hidtil sidste kamp for Brøndby IF tilbage i foråret 2013. I alt står han noteret for 105 kampe for klubben med syv mål og seks assists til følge.

På nuværende tidspunkt tørner han ud for tyrkiske Trabzonspor, hvor han har spillet siden sommeren 2022.

Han er fortsat på kontrakt i det tyrkiske frem til sommeren 2025.

Supercomputer giver dig svaret: Sådan ender Superligaen – derby-duel om mesterskabet!
Brøndby-profiler om det danske landshold: Man vil selvfølgelig altid gerne være med

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P