3F Superligaen

Officielt: FC Nordsjælland forlænger med defensiv stjerne

FC Nordsjælland kan onsdag eftermiddag fortælle, at klubben er nået til enighed med en af holdets profiler om at forlænge samarbejdet.

FC Nordsjælland forlænger med Adamo Nagalo
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

FC Nordsjælland forlænger med Adamo Nagalo.

Det står klar onsdag eftermiddag, hvor klubben har offentliggjort nyheden på sin hjemmeside.

Her oplyser klubben, at man er nået til enighed med Adamo Nagalo om en kontraktforlængelse, der knytter ham til Farum-klubben frem til sommeren 2027.

Den oprindelige aftale mellem parterne stod til at udløbe i sommeren 2025, og FC Nordsjælland har således sikret sig landsholdsspilleren fra Burkina Faso i to år yderligere. Og det vækker stor glæde hos klubbens sportsdirektør, Jan Laursen.

– Igennem sin tid på Right to Dream-akademiet og i FC Nordsjælland har Adamo – takket være hårdt arbejde, beslutsomhed og dygtige folk i organisationen – udviklet sig til en stærk profil i både Superligaen og de europæiske kampe.

– Derfor er det også en stor glæde for os, at en spiller med Adamos kvaliteter har valgt at forlænge kontrakten med FCN, og at vi fortsat kan støtte og udfordre ham i den videre udvikling som både spiller og person, siger Jan Laursen til klubbens hjemmeside.

Via Right to Dream kom Adamo Nagalo til FC Nordsjælland tilbage i sommeren 2020. Siden har han udviklet sig til at være en af holdets helt store stjerner og salgsemner for fremtiden.

Den 21-årige centrale stopper står trods sin unge alder allerede noteret for 91 førsteholdskampe i FC Nordsjælland. Her har han bidraget med fire mål og tre assists samt en lang række stærke defensive præstationer.

Hvor mon FC Nordsjælland ender i denne sæson… En supercomputer har regnet på det. Se hvad den er nået frem til herunder

Supercomputer giver dig svaret: Sådan ender Superligaen – derby-duel om mesterskabet!
Skadet Ajax-dansker melder afbud til U21-landsholdet – FC Nordsjælland-stopper udtages

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P