3F Superligaen

Ændring i organisationen: Målmandstræner får ny rolle i AGF

AGF har onsdag foretaget en ændring i organisation omkring førsteholdet, hvor klubbens nu forhenværende målmandstræner indtræder i en ny rolle.

AGF-målmandstræner Nikolai Pold får ny rolle i klubben
Foto: AGF.dk

AGF er på udkig efter en ny målmandstræner.

Det står klart onsdag, hvor klubben kan fortælle, at den hidtidige målmandstræner og Team manager, Nikolai Pold, overgår til en ny stilling som Team – og Pitch manager.

Her vil Nikolai Pold fremover have større fokus på græstæppet – både på træningsanlægget og kampbanen. Et arbejdsområde han i øvrigt har beskæftiget sig med i løbet af de senest par år, men nu får han mulighed for at fordybe sig i endnu højere grad.

Sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye, sætter på AGF’s hjemmeside nogle perspektiver på, hvorfor der har været brug for en ændring i organisationen bag Superliga-mandskabet.

– Nikolai Pold har gennem flere år været meget involveret i banearbejdet i AGF og taget et ansvar for den del af klubben. Det gør han med et stort engagement og ekspertise, og han har et godt samarbejde med vores groundsmand og det tekniske personale, fortæller han og fortsætter:

– Med udsigterne til flere opgaver på det område, giver det god mening, at Nikolai nu får mulighed for at fokusere endnu mere på det. Samtidig fortsætter han som Team Manager – en stadig voksende opgave han er dygtig til, og som han løser med stort overblik.

I samme forbindelse oplyser Stig Inge Bjørnebye, at man med organisationsændringen nu skul ud at finde en ny målmandstræner for førsteholdet.

Arbejdet med at gøre dette er allerede sat i gang. Og Nikolai Pold vil fortsat bidrage til den overordnet uddannelse og ledelse af målmandstrænerne i AGF.

AGF er forud for de to sidste Superliga-runder inden årsskiftet placeret som nummer seks i Superligaen, hvor klubben har hele otte point ned til de nærmeste forfølgere udenfor top-seks, der giver adgang til mesterskabsspillet. Syv kampe resterer af Superligaens grundspil.

Se den samlede stilling i Superligaen nederst i artiklen

Medie: Italiensk klub lurer på AGF-spiller
Patrick Mortensen scorede på legendeaften: Mon ikke jeg selv får lov at stå på den liste

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P