Europæisk Fodbold

United-scouts var til portugisisk rivalopgør – havde skarpt øje på ung Benfica-midt

Manchester United havde angiveligt talentspejdere til stede til søndagens storopgør i Portugal for at kigge på en bestemt spiller.

Manchester United holder angiveligt øje med Joao Neves.
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United leder efter en ny midtbanespiller.

Det kan noget i hvert fald tyde på, eftersom talentspejdere fra den engelske storklub ifølge Fabrizio Romano var til stede i Lissabon, da Benfica og Sporting Lissabon tørnede sammen søndag.

Her skulle de angiveligt have øjnene rettet mod én bestemt spiller fra Benfica, som sammen med danske Casper Tengstedt endte med at få en helt afgørende rolle i kampens tillægstid.

Uniteds scouts skulle nemlig være taget til Portugal for at monitorere den 19-årige midtbanespiller Joao Neves fra Benfica.

Om den unge midt var bevidst om, at der blev holdt ekstra øje med ham den dag, vides ikke, men i hvert fald scorede portugiseren det udlignende mål i det fjerde tillægsminut, inden hans danske holdkammerat Tengstedt afgjorde kampen endnu dybere inde i de døende minutter.

Tror man Romano vil Neves være glad for, at kampen gik, som den gik, for den purunge portugiser drømmer angiveligt om et udlandseventyr og venter kun på, at bestyrelsen i klubben rokerer, så han kan få et skifte igennem.

Medie: Italiensk storklub vil leje udskældt United-spiller

I en alder af blot 19 år har Neves i denne sæson stort set spillet sig ind som fast mand i startopstillingen i Benfica.

Derfor er det også blevet til 18 kampe for den portugisiske storklub denne sæson, og søndagens scoring var hans første i indeværende sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P