International Fodbold

Landsholdsprofil selvsikker trods afbud fra stjerner: Der er ikke en kamp i gruppen, vi ikke skal vinde

Trods skader til en række profiler er Joachim Andersen ikke i tvivl om, at Danmark alle dage bør vinde samtlige kampe i denne EM-kvalifikationsgruppe.

Joachim Andersen ikke nervøs trods skader til stjerner
Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

‘Der er ikke en kamp i denne gruppe, som vi ikke skal vinde’.

Sådan lyder den kontante udmelding fra landsholdsstopperen Joachim Andersen til TV2 SPORT.

Danskeren er sådan set ligeglad med, hvem herrelandsholdet står over for i EM-kvalifikationen. Danmark vil ifølge ham være favorit til samtlige opgør – også selvom en række store profiler er blevet skadet.

Den danske landstræner må i denne omgang se bort fra anfører Simon Kjær, mens profilerne Christian Eriksen, Rasmus Højlund og Robert Skov også må side over grundet skader. Selvom det er ærgerligt, så er det ikke noget, der i udpræget grad bekymrer Joachim Andersen.

– Det er klart, at man altid vil have sine dygtige spillere til rådighed, men jeg er sikker på, at vi nok skal klare det. Vi har en masse dygtige spillere, som kan tage over, og så må dem, der skal tage ekstra ansvar, tage ekstra ansvar, fortæller Joachim Andersen og fortsætter:

– Det er et godt hold (Slovenien, red.), men det er en kamp, vi skal vinde. Der er ikke en kamp i denne gruppe, som vi ikke skal vinde. Så det er også dét, jeg forventer.

Hjulmand med gode nyheder: Forventer at landsholdsprofil bliver klar

Før opgøret mod Slovenien topper netop Slovenien og Danmark EM-kvalifikationsgruppen med hver 19 point i otte kampe. Den nærmeste forfølger fra Kasakhstan er fire point efter i stillingen.

Danmark møder i første omgang Slovenien hjemme i Parken. Og med to EM-kvalifikationskampe tilbage vil vinderen af opgøret sikre sig en billet ved EM 2024.

Opgøret mellem Danmark og Slovenien fløjtes op den 17. november klokken 20:45. Opgøret kan følges direkte på TV2 og TV2 PLAY.

Læs seneste ny om Christian Eriksen og Rasmus Højlunds skader herunder

United giver skadesopdatering på Eriksen og Højlund

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P