International Fodbold

Hjulmand opdaterer på landsholdsprofil: Skal testes i dag

Andreas Skov Olsen skal testes i løbet af tirsdagens træning for at sikre, at han er kampdygtig frem mod opgøret i Parken mod Slovenien.

Kasper Hjulmand tester Andreas Skov Olsen grundet skade
Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Andreas Skov Olsen er på plads i den danske landsholdslejr.

Men tirsdag træner han som udgangspunkt ikke med holdkammeraterne. Det fortæller den danske landstræner Kasper Hjulmand tirsdag.

Andreas Skov Olsen måtte nemlig udgå med en skade for sit klubhold Club Brugge søndag. Derfor bliver tirsdagen ifølge den danske landstræner brugt på at teste Skov Olsen frem mod fredagens vigtige opgør i EM-kvalifikationen mod Slovenien.

Trods rygter om at Andreas Skov Olsen skulle være skadet og ukampdygtig frem til efter landskampspausen, så tyder meget dog på, at offensivspilleren er til rådighed, når det gælder.

– Vi kiggede lidt på ham i går, og så træner han for sig selv i dag. Vi tester stille og roligt, og så satser vi på, at det går godt. Hvis det gør det, så træner han fuldt ud med i morgen, siger Kasper Hjulmand og fortsætter:

– Vi regner med, at han er klar, men det er klart, at vi tester ham i dag. Der er sådan nogle stopprøver, men forhåbentlig går det, som det skal. Vi kan ikke finde noget på ham.

Skidt nyt for Danmark: Hjulmand tvunget til at skifte to profiler i landsholdstruppen

Det danske landshold har været hårdt ramt på skadesfronten i løbet af de seneste par uger frem mod landsholdssamlingen. Så sent som mandag måtte Kasper Hjulmand skifte to skadede spillere i truppen. Læs mere om dette ovenfor.

Danmark møder i første omgang Slovenien hjemme i Parken. Og med to EM-kvalifikationskampe tilbage vil vinderen af opgøret sikre sig en billet til EM 2024.

Opgøret mellem Danmark og Slovenien fløjtes op den 17. november klokken 20:45. Opgøret kan følges direkte på TV2 og TV2 PLAY.

Landsholdsprofil selvsikker trods afbud fra stjerner: Der er ikke en kamp i gruppen, vi ikke skal vinde
Jannik Vestergaard har rejst sig fra sportslig modvind: Er en bedre version af mig selv nu

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P