Bundesligaen

Bayern München henter australsk stortalent i rekordhandel

Den tyske storklub FC Bayern München har tirsdag fået fingrene i et australsk stortalent i en ny australsk rekordhandel.

Bayern München henter Nestroy Irankunda
Foto: FC Bayern München

Nestory Irankunda skifter til FC Bayern München.

Det står klart tirsdag formiddag, hvor både de forsvarende tyske mestre fra Bayern og australske Adelaide United har bekræftet handlen.

Irankunda, som allerede er slået igennem i den australske liga trods sine blot 17 år, skifter således til FC Bayern München til sommer, når han er fyldt 18 år.

Og det vækker stor glæde i den tyske storklub, der ser en stor fremtid i Nestroy Irankunda.

– Vi har haft Nestory på vores radar i noget tid og er glade for at være nået til enighed med ham og Adelaide United om et skifte til München næste sommer, siger Jochen Sauer, der er direktør på Bayerns akademi, og fortsætter:

– Nestory er en ekstremt hurtig kantspiller med gode driblefærdigheder, afslutninger og en masse power. Vi er overbeviste om hans potentiale, og at han vil tage næste skridt hos os.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Adelaide United kan i forbindelse med transferen oplyse, at der skulle være tale om en klubrekord i transferindtægter.

Og skal man tro transferjournalist Fabrizio Romano, så skulle prisen på Irankunda være 3 millioner pund plus bonusser – svarende til omkring 25 millioner kroner plus bonusser.

Det vi ligeledes gøre Nestroy Irankunda til den dyreste spiller nogensinde solgt fra den australske liga. Den hidtidige transferrekord var Celtics køb af Marco Tilio i Melbourne City for omkring 13 millioner kroner denne sommer.

Nestroy Irankunda står trods sin unge alder allerede noteret for 39 kampe førsteholdskampe for Adelaide United med ni mål og to assists til følge. Han har desuden scoret 11 mål i syv kamp for det australske U17-landshold.

Bayern-præsident slår fast efter Real-rygter: Ingen intention om at sælge stjerne
Medie: Bayern jagter Tottenham-stopper

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P